~Mcdonalds~
2 posters
Страница 1 от 1
Re: ~Mcdonalds~
Влязох в Макдоналдс с идеята да си взема нещо за похапване. Веднага отидох на касата.
- Добър ден! - казах с усмивка. - Ще искам една голяма кола и един Бик Маг.
- Добре, след малко ще дойде. Моля седнете, а ние ще ви го донесем.
- Добре. - Казах и тръгнах да си търся маса.
Нямаше много хора, може бе заради часа. В центъра имаше една жена и един мъж. На в ъгъла имаше един мъж. Той ме гледаше странно, сякаш бях нещо за ядене. Седнах на една маса до прозореца. Погледнах към пълната луната. Все така сияйна, все така красива... Замислих се за моя Джейкъб. Какво ли правеше? Мъжът в ъгъла прекъсна мислите ми. Гледаше ме. Почувствах се некомфортно. Той само докосваше хамбургера без да сваля очи от врата ми. Ами ако беше вампир? Ако искаше да ме убие? Кожата ми настръхна. Веднага си пъхнах хамбургера в чантата и излязох. Тръгнах само по тъмните улици.
- Добър ден! - казах с усмивка. - Ще искам една голяма кола и един Бик Маг.
- Добре, след малко ще дойде. Моля седнете, а ние ще ви го донесем.
- Добре. - Казах и тръгнах да си търся маса.
Нямаше много хора, може бе заради часа. В центъра имаше една жена и един мъж. На в ъгъла имаше един мъж. Той ме гледаше странно, сякаш бях нещо за ядене. Седнах на една маса до прозореца. Погледнах към пълната луната. Все така сияйна, все така красива... Замислих се за моя Джейкъб. Какво ли правеше? Мъжът в ъгъла прекъсна мислите ми. Гледаше ме. Почувствах се некомфортно. Той само докосваше хамбургера без да сваля очи от врата ми. Ами ако беше вампир? Ако искаше да ме убие? Кожата ми настръхна. Веднага си пъхнах хамбургера в чантата и излязох. Тръгнах само по тъмните улици.
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите