FORKS, WA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Готови герои

Go down

Готови герои Empty Готови герои

Писане by Бела Кълън Нед Юли 26, 2009 8:14 pm

От тук можете да си вземете готов герой. Просто копирайте профила и го поставете в темата "Герои".
Бела Кълън
Бела Кълън
Админче
Админче

Брой мнения : 278
Местожителство : Forks, Washington

http://forks-wa.niceboards.net

Върнете се в началото Go down

Готови герои Empty Re: Готови герои

Писане by Бела Кълън Пон Юли 27, 2009 1:32 am

Готови герои 41255810

Героят е зает!!!

Име: Мери Алис Брендън Кълън

Дата на раждане: 1901

Години (тези на които сте си останали във времето): 19

Вегетарианец ли сте (имам предвид кръвта. Животинска или човешка): Животинска

Имате ли дарба и каква е тя: Да. Тя е да вижда бъдещето.

Външен вид: Среден ръст, с куса черна коса, стърчащта на всички страни, с бледа кожа, мраморна и студена на допир.

Характер: Може да се опише с една дума. Инат. Маниячка е на тема партита, купони и т.н.

История: Алис Кълън е осиновената дъщеря на Карлайл и Есме,доведена сестра на Едуард, Розали и Емет и съпруга на Джаспър. Алис е описана като миньонче с приказни черти, грациозна походка, косата и е черна,къса и стърчаща навсякъде. Не помни почти нищо от миналото си. Знае само, че е имала сестра. Била е също и в лудница, защото твърдяла, че може да вижда бъдещето.

Имате ли братя или сестри: Доведени Very Happy

Последната промяна е направена от Бела Кълън на Вто Юли 28, 2009 10:09 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти
Бела Кълън
Бела Кълън
Админче
Админче

Писане by Бела Кълън Пон Юли 27, 2009 1:46 am

Готови герои X_143810
Героят е Зает!

Име: Розали Лилиян Хейл
Прякор: Роуз

Дата на раждане: 1915

Години (тези на които сте си останали във времето): 18

Имате ли дарба и каква е тя: Не, няма.

Външен вид: Дълга руса коса покрива раменете й. Бяла, мраморна кожа. Красив изпепеляващ поглед...

Характер: Имполсивна. Грижовна. Обсебена от бебетата.

История: Родена съм в богато семейство за онова време. Бях истинска красавица в моето градче. Свикнала съм да бъда желана. Сгодих се за Ройс (син на богаташ). Той беше моя принц от приказките, но ме разочарова много. Една вечер, когато се прибирах от моята тогашна най-добра приятелка, видях Ройс пиян с неколцина негови приятели... Няма да ви разказвам какво се случи там...мисля че се досещате. Тръгнаха си и ме оставиха безжизнена на тротоара. Тогава Карлайл дойде и сякаш се понесох във въздуха. Той ме спаси, като ме дари с нов живот - този на вампир. Три дни по-късно убих Ройс и всичките му приятели, без да изпия и какпа от кръвта им.

Имате ли братя или сестри: Не.

Последната промяна е направена от Бела Кълън на Пон Авг 10, 2009 2:53 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти
Бела Кълън
Бела Кълън
Админче
Админче

Писане by Бела Кълън Пон Юли 27, 2009 2:57 am

Готови герои Bthm6u10
Героят е зает
Име: Ренесме Карли Кълън

Други имена или прякори: Неси, Ванеса Улф

Дата на раждане: 10 Септември 2006

Години (тези на които сте си останали във времето): до 17 годишна възраст Ренесме ще продължава да расте, след което ще спре

Имате ли дарба и каква е тя: Да Неси има дарба. Специалната й сила е способността да покаже на някой образ или спомен чрез докосване на кожата му и проникване през психически щитове.

Външен вид: Тя има същите черти и цвят на косата като на Едуард, но притежава къдравата коса на дядо си, Чарли Суон, и шоколадово кафявите очи на Бела. Тя е описана от Бела и Джейкъб като най-красивата на света, въпреки че е толкова малка. Сърцето й изтласква кръв, като чрез това може да се изчервява, а бледата й кожа блести леко на слънчевата светлина. Кожата й е много топла и мека на докосване, но е силна като на вампир.

Характер: Очарователна, малко срамежлива, но обичаща да описва нещата около себе си чрез способността си. Още на седмия си ден от раждането й, тя вече може да говори и да чете. Винаги е усмихната, особенно когато е около Джейкъб.

История: Ренесме е полувампир и получовек. Развива се много бързо. На първият ден от раждането си е белязана от Джейкъб. Ирина вижда Ренесме и си помисля, че тя е "безсмъртно дете". Отива и докладва на Волтури. Алис вижда, че те ще дойдат да ги убият и затова трябва да извикат техните приятели (други вампири), които да свидетелстват, че Неси не е "безсмърто дете". Алис показва друг хибрид, Нахуел, който обяснява какъв е той. Без да виждат повече Ренесме като заплаха, Волтури си тръгват.

Семейство:
Майка и баща: Едуард и Бела Кълън
Дядо и баба: Есме и Карлайл; Чарли и Рене
Чичо: Емет и Джаспър
Лели: Розали и Алис
Брат/сестра: няма
Бела Кълън
Бела Кълън
Админче
Админче

Писане by Бела Кълън Сря Авг 05, 2009 1:55 pm

Готови герои Edward11

Име: Едуард Антани Мейсън Кълън

Дата на раждане: 20 Юли 1901

Години (тези на които сте си останали във времето): 17

Дата на трансформацията: 1918

Имате ли дарба и каква е тя: Да. Едуард има дарбата да чете мисли от разтояние.

Външен вид: Коса - с бронзов оттенък, очи - златисто-кафяви, кожа - мраморно бяла.

Характер: Едуард е спокоен и сдържан. Очарователен и интелигиентен.

История: Едуард е единствено дете в семейството си. Майка му, баща му и той са били болни от Испанска грип. Баща му е умрял още при първата вълна на грипа. Майка му, Елизабет Мейсън, е била в съзнание до последния миг. В крайна сметка семейството му си отива, като го оставя в ръцете на д-р Карлайл Кълън. Карлайл е дал обещание на Елизабет, преди да напусне този свят. Дал е обещанието да го спаси. По неговият начин и затова Карлайл е пренуден да отнеме човешкият живот на Едуард и да го замени с този на вампир.

Имате ли братя или сестри: Не
Бела Кълън
Бела Кълън
Админче
Админче

Писане by Бела Кълън Сря Авг 05, 2009 2:15 pm

Готови герои 01314011

Име: Есме Анне Плат Евансън Кълън

Дата на раждане: 1895

Години (тези на които сте си останали във времето): 26

Имате ли дарба и каква е тя: Не

Външен вид: Бледа кожа, кестенява коса, златисти очи.

Характер: Мила, грижовна, състрадателна.

История: Единственото, което се знае за нея от книгите на Стефани Майър е, че е била бременна и е изгубила бебето. Когата разбрала решила, че не може да живее без него и затова скочила от скалата. После когато я намерили решили, че няма да я спасят в болницата, затова я закарали директно в моргата. Там Карлайл я намерил и превърнал във вампир, за да я спаси.

Имате ли братя или сестри: Не.
Бела Кълън
Бела Кълън
Админче
Админче

Писане by Sponsored content

Sponsored content